WACUG Standard Meeting Agenda

Washington Area Computer User Group, Inc.

Meetings generally held on 3rd Saturday of the month

See: http://www.wacug.org for dates, locations and topics

Time	Topic	Speaker
12:00	Room Opens	Members are requested to assist with setup and room layout
12:30	Service Tables Open /Social Time	Membership Chair; CDOM Volunteers
1:00	Welcome and General Announcements	President
1:05	Board & Volunteer Introductions	President
1:07	CD of the Month Announcements	Windows / Linux CDOM Volunteers
1:12	InfoShare / General Q&A Session	President moderates: Attendees
1:30	Break - 10 Minutes	
1:40	Long Topic Presentation (50 min)	<agenda speaker=""></agenda>
2:30	Presentation Q&A Session (10 min)	
2:40	Break - 10 Minutes	
2:50	Short Topic Presentation (30 min)	<agenda speaker=""></agenda>
3:20	Presentation Q&A Session (10 min)	
3:30	Door Prize Drawing	President
3:35	Members are requested to assist with tear down and room layout	
3:45	Hard Stop - All meeting activity concludes	
4:00	Vacate room	